The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler oda önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle çın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak değustalıkmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en şayeste fiyata satın çalmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en akla yatkın fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili hâl simultane kapının muhtemel olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Henüz güçlü konutlarda yahut çalışmayerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını tedariklemek üzere takkadak ziyade yangın merdiveni de zorunlu tutulabilmektedir.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve sarsıntı afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların canını kurtardığında henüz uygun anlaşılacaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında istanbul Yangın kapısı fiyatları kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page